handimade

Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
+36 30 203 3880
Kérdésed van? Hívj bátran! +36302033880

Tároló kosár – Natural

4990Ft

Elfogyott

Közepes méretű textil tároló kosárka, amiben tárolhatsz mindenfélét, például hobbi kellékeket, a gyerekek játékait, sminkeszközöket, konyhai eszközöket, zoknit, de akár gyümölcs vagy zöldség tároláshoz is praktikus lehet! Magyar kézműves termék.

Hasznos társad lesz a rendszerezésben is, ráadásul az otthonod hangulatát is feldobja! Elvégre, mennyivel elegánsabb már, mint egy rózsaszín műanyag doboz?

A textil tároló kosárka külseje dekorvászon, belseje pedig pamutvászon. Mivel belseje természetes pamut anyagból van, arra vigyázzunk, hogy a benne tárolt tárgyak ne legyenek nedvesek (pl. ha fürdőszobában tároljuk) vagy romlottak (pl. a pékáru/zöldség), mivel az anyag bepenészesedhet.

Pékáru tárolásra használd a frissentartó kenyeres zsákunkat, amelyben napokig puha marad az étel! Ezt a szuper kiflis kosárkát pedig tálaláshoz ajánlom, például a családi reggelikhez, ebédekhez.

A tároló kosár tisztítása

Ha a belsejét kihúzzuk, kézzel ki tudjuk mosni egy mosószappan segítségével, majd hagyjuk megszáradni. Mosógépbe nem szabad tenni!

Mérete: M-es
27 cm magas, kb 23 cm átmérőjű az alja pedig kb. 18cmx21cm

A webshopban kapható több méretben és mintában tároló kosárka! 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tároló kosár – Natural” értékelése elsőként