handimade

Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
+36 30 203 3880
Kérdésed van? Hívj bátran! +36302033880

Tároló kosár – Croissant

5590Ft

Elfogyott

Magyar kézműves kiflis (vagy zsemlés) kosár, amiben szervírozhatunk kiflit, zsemlét, péksüteményeket, de ezeken kívül tárolhatunk benne akár konyhai vagy fürdőszobai eszközözöket is. Hobbi kellékeknek, zokniknak, sminkeszközöknek és mindenféle apróságnak is szuper “otthona” lehet. 🙂

Ez a kosárka kifejezetten “kiflis kosárkának”  készült, mintájából adódóan. 🙂 Szervízozásra tökéletes. Kirakva az asztal közepére egy nagy családi reggelinél, biztos jól fog mutatni és még praktikus is!

Hasznos társad lesz a rendszerezésben is, ráadásul az otthonod hangulatát is feldobja! Elvégre, mennyivel elegánsabb már, mint egy rózsaszín műanyag doboz?

A kiflis tároló kosár külseje prémium dekorvászon, belseje pedig pamutvászon. Mivel belseje természetes pamut anyagból van, arra vigyázzunk, hogy a benne tárolt tárgyak ne legyenek nedvesek (pl. ha fürdőszobában tároljuk) vagy romlottak (pl. a kifli), mivel az anyag bepenészesedhet.

Ezt a kiflis kosárkát leginkább szervízosára ajánlom, pékáru tárolásra pedig használd inkább a frissentartó kenyeres zsákunkat, amelyben napokig puha marad az étel!

A tároló kosár tisztítása

Ha a belsejét kihúzzuk, kézzel ki tudjuk mosni egy mosószappan segítségével, majd hagyjuk megszáradni. Mosógépbe nem szabad tenni!

Mérete: S-es
24 cm magas, kb 20 cm átmérőjű

A webshopban kapható több méretben és mintában tároló kosárka! 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tároló kosár – Croissant” értékelése elsőként