handimade

Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
+36 30 203 3880
Kérdésed van? Hívj bátran! +36302033880

Élelmiszerbiztos újraszalvéta – Monsters

2690Ft

Elfogyott

Magyar kézműves, élelmiszerbiztos, szörnyes újraszalvéta alufólia és folpack helyett. Csökkentsd a háztartási hulladékot ezzel a dizájnos uzsonna csomagolóval. Vidd magaddal a suliba, munkahelyre vagy akár kirándulásra!

Kívül pamutvászon, belül pedig speciális, vízlepergető, penészálló, élelmiszerbarát anyagának köszönhetően frissen tartja az ételt, ráadásul könnyű tisztítani is: csak töröld le egy nedves kendővel a belsejét. OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik.

Miért használj újraszalvétát?

A műanyagzacskók és az egyszer használatos csomagolóanyagok jelentős része használat után rögtön megy is a szemétbe. Nagyon rövid ideig használjuk őket, cserébe több száz év alatt “bomlanak” le.  Ezeket a műanyagokat legtöbbször újra sem hasznosítják, hanem a lerakóba kerülnek, vagy még rosszabb esetben az óceánokba, természetbe, ahol akár állatok halálát is okozhatják. A természetbe kikerülő műanyag nem csak az állatok elpusztulása miatt jelentős probléma, hanem azért is, mert a mikroműanyagok bekerülnek a táplálékláncba is, végső soron az élelmiszereinkbe, ivóvizeinkbe.

Ha törekszel a környezetvédelemre és szívesen búcsút mondanál az egyszer használatos tárgyaknak, akkor ez a praktikus szörnyes újraszalvéta neked való! Ezzel a környezettudatos, zero waste ételcsomagolóval kiválthatod az alufóliát, folpackot, műanyagzacskót és papírszalvétát is!

Hogyan használd az újraszalvétát?

Az újraszalvéta használata nagyon egyszerű, csak csomagold bele a szendvicset, péksütit, de akár gyümölcsöt, zöldséget is pakolhatsz bele, mivel vízhatlan a belseje, nem fog átázni. Hajtsd be először 2 oldalt, majd alul és fölül, végezetül pedig rögzítsd a tépőzárral. Nem foglal sok helyet a táskában.

Hogyan tisztítsd az újraszalvétát?

A szörnyes szendvics csomagoló tisztítása nagyon egyszerű, csak töröld le egy nedves kendővel a belsejét, vagy tartsd a csap alá és mosd le. Mosógépben is moshatod kíméletes programon 30 fokon. Kerüld az illatos öblítőket, használj inkább ecetes vagy citromsavas öblítést. Ajánlott környezetbarát mosószerrel mosni (mosódió, mosószóda).

pamutvászon oldala alacsony hőfokon vasalható, a belsejét viszont tilos vasalni! Kerüld a szárítógép használatát! Fehérítő és oldószer nem használható rajta!

A webshopban több mintában is kapható újraszalvéta!

Összetétel: 50% pamutvászon (OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősítéssel rendelkezik) és 50% élelmiszerbarát PUL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Élelmiszerbiztos újraszalvéta – Monsters” értékelése elsőként