handimade

Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
Szállítási költség 1290 forinttól Foxpost-tal!
+36 30 203 3880
Kérdésed van? Hívj bátran! +36302033880

Ki áll a márka mögött?

Ki áll a márka mögött?

Üdvözöllek, Balázs Andi vagyok!

2020-ban kezdtem el hobbiból varrni, bevásárló zsákokat, újrahasználható nasitasikat és kenyeres zsákokat, hogy csökkentsem a háztartásban keletkező hulladékot. Azóta is igyekszem minél többet tenni a környezetvédelemért, saját kezűleg készítem a szappanomat, dezodoromat és egyéb natúr kozmetikumokat, valamint a mosási és vásárlási szokásaimon is gyökeresen változtattam már.

Az évek alatt felhalmazott tudást igyekszem minél jobban átadni a követőimnek, méghozzá blogcikkek formájában, ahol nem csak tippeket, hanem DIY recepteket is találsz!

Boltomban többféle zero waste textíliát is találsz: újraszalvétákat, cipzáros nasitasikat, edényfedőket, kenyeres zsákokat, arctisztító korongokat, amik segítenek abban, hogy kevesebb szemetet termelj, hiszen tökéletesen helyettesítik az egyszer használatos csomagolóanyagokat. 

Legújabb szenvedélyem a babakelengyék készítése, remélhetőleg ezekből a cukiságokból is egyre többel találkozhatsz majd. 🙂

shopper táska

A webshopban kapható textil termékek saját kézzel, szívvel-lélekkel készülnek azoknak, akik szeretnék zöldíteni a háztartásukat, csökkenteni a hulladékot és búcsút mondanának az egyszer használatos műanyagoknak. Abban szeretnék segíteni, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb, hulladékmentes, zero waste életmódot tudjatok kialakítani magatoknak. 

Nekem elsődleges szempont, hogy elégedett legyél a vásárolt termékekkel, ezért ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, keress nyugodtan! A vásárlásotokkal pedig egy magyar kis vállalkozót támogattok, amit ezúton is nagyon köszönök! 🙂